Intre 7 si 9 august are loc Bran Castle Fest. In peisajul de basm, la altitudine, intre munti, se va desfasura timp de trei zile un eveniment cultural conceput pentru tinerii pasionati de muzica, distractie si filme. Peste 60 de ore de muzica se vor derula pe cele 2 scene amenajate in curtea castelului, iar filme cu Dracula vor fi proiectate intr-un cort amenajat special. In plus, se vor desfasura diverse activitati de vacanta.

Ziua este rezervata performance-urilor de teatru, dans contemporan, muzica experimentala si activitati recreationale. Noul val de artisti innovativi si creativi, va face ca taramul medieval al Branului sa vibreze in ritmul lumii contemprane. O data cu lasarea serii, la granita dintre mistic si profan, Scena Reginei va gazdui concerte de muzica actuala in armonie auditiva si ambientala cu sufletul publicul avid de cunoastere.

La festival vor participa trupe de muzica si teatru din Romania, dar si din Anglia sau Franta, informeaza Mediafax.

Luna plina va spori farmecul serilor din Castelul Bran punand in valoare noua fata a castelului.

Evenimentul, descris ca "un festival de cultura actuala in decor de basm", este organizat de Compania de administrare a Castelului Bran si Eurourban.