Experiment incitant la Palatul Mogosoaia gazduieste un experiment muzical incitant duminica 5 iulie. In sala scoartelor din Palatul Mogosoaia, incepand cu ora 17 veti putea asculta pentru prima data in Romania trio-uri de Joseph Haydn, in care vioara este inlocuita de clarinet. Protagonistii vor fi clarinetistul Andrei Theodoru, violoncelistul Florin Mitrea si pianista Andreea Butnaru. Prin acest recital sustinut de ansamblul "Muzica Viva" la Palatul Mogosoaia, se va incheia prima parte a stagiunii "Muzica la Palatele Brancovenesti". In acest an se implinesc 200 de ani de la disparitia compozitorului Joseph Haydn..

Clarinetistul Andrei Theodoru si violoncelistul Florin Mitrea sunt solisti instrumentisti ai Orchestrei Nationale Radio, iar pianista Andreea Butnaru s-a perfectionat la Universitatea de Arte din Berlin, a obtinut peste 20 de premii nationale si internationale si a concertat pe multe scene din Europa si Asia.

Stagiunea "Muzica la Palatele Brancovenesti" se va relua duminica 6 septembrie, cu un recital in care vibrafonistul Alexandru Anastasiu va improviza pe teme de Georg Friedrich Handel.

Concertele stagiunii "Muzica la Palatele Brancovenesti" sunt prezentate de Sebastian Craciun - redactor la Radio Romania, castigator al Premiului Clubului Romana de Presa in anul 2008.

Intrarea publicului este libera.