Editura Tritonic va lansa sambata 20 iunie, la Bookfest, prima carte interactiva din Romania-"Eu cine sunt?", semnata Mihail Musat. "Eu cine sunt?" este o carte alcatuita exclusiv din intrebari, cu ajutorul careia fiecare cititor poate sa calatoreasca in viata lui. Este o carte deschisa pe care oricine o poate scrie in stilul sau.

“Eu cine sunt?” este o carte pentru cititor, pentru regasirea sa. O carte in care el sa calatoreasca in viata lui, nu in a altuia. Aceasta ofera cititorului libertatea de a gasi propriile raspunsuri. Este o carte deschisa pe care oricine o va scrie in felul sau propriu. Capitolele de intrebari au titluri cheie pentru ceea ce inseamna dezvoltarea si evolutia unui individ.

“Eu cine sunt?” este o carte unica, ce te invata cum sa iti pui intrebari, nu doar sa ai raspunsuri. „Cartea este aparent simpla pentru ca nu are mult text, insa de aici vine provocarea pentru cititor de a descoperi in el insusi ceea ce se potriveste pe fiecare pagina…fiecare pagina a vietii. Prin aceasta carte, il invit pe cititor, intr-o calatorie catre el insusi. O calatorie in care sa descopere mai multe despre cine este, incotro vrea sa se indrepte si ce alege sa faca pentru a ajunge acolo”, spune Mihail Musat despre demersul sau.

Evenimentul va avea loc la ora 15.00, la standul Editurii deschis la targul de carte Bookfest, ce are loc in perioada 17-21 iunie, in complexul expozitional Romexpo

Mihail Musat a absolvit in 2006 Facultatea de Cibernetica din cadrul ASE Bucuresti. In prezent isi pregateste lucrarea de dizertatie in cadrul programului de master Comunicare si Managementul Resurselor Umane - Facultatea de Comunicare David Ogilvy Bucuresti (SNSPA) pe o tema de Coaching colectiv. Dupa 8 ani de experiente in ONG si multinationale, atat in Romania cat si in strainatate, pe domeniul trainingului si al managementului in IT s-a decis sa se dedice intru totul viselor sale de a ii ajuta pe cei din jur. Face asta in prezent prin site-ul www.LumeBuna.ro, proiectul de coaching colectiv WhichWay.ro, blogul personal si activitati de mentorat cu tineri studenti si liceeni.

Autorul declara despre el insusi: “Sunt pasionat de Educatie si descoperirea potentialului UNIC al fiecarui individ… incepand cu mine bineinteles”. Visul lui, asa cum tot el ne spune: “Sa ajut Romania sa ajunga o tara cu oameni mai increzatori in sine”.