Duminica 7 iunie 2009, de la ora 17, Palatul Mogosoaia gazduieste un nou recital din cadrul primei stagiuni "Muzica la Palatele Brancovenesti". Protagonisti sunt: violonistul Vladimir Patrascu si pianista Raluca Fricosu, studenti ai Universitatii Nationale de Muzica din Bucuresti.

Acestia sunt castigatori a numeroase premii nationale, au evoluat in cadrul productiei de la Teatrul National - musicalul Chicago, iar Vladimir Patrascu a facut parte din Orchestra de tineret a Initiativei central-europene, cu care a sustinut concerte in intreaga Europa.

Prin colaborarea cu Universitatea Nationala de Muzica din Bucuresti, Palatul Mogosoaia, unul dintre cele mai frumoase si mai impregnate de istorie locuri din preajma Bucurestiului, se constituie si intr-o rampa de lansare a tinerelor talente ale artei sunetelor.

In sala scoartelor din Palatul Mogosoaia, vor rasuna trei sonate semnate de Joseph Haydn, compozitor de la a carui disparitie s-au implinit in acest an 200 de ani.

Concertele stagiunii "Muzica la Palatele Brancovenesti" sunt prezentate de Sebastian Craciun - redactor la Radio Romania, castigator al Premiului Clubului Romana de Presa in anul 2008.

Intrarea publicului este libera. Pentru participarea la concert se asigura transport de la Piata Chibrit (Statia de Metrou 1 Mai), cu plecare la ora 16:00, anunta organizatorii.