Starea de sanatate a actorului Nicu Constantin s-a imbunatatit simtitor, artistul fiind decuplat de medici de la aparatele cu ajutorul carora respirase o saptamana, anunta Mediafax. El va mai ramane internat la Spitalul Militar din Capitala pentru cateva zile, pentru a sta sub supraveghere medicala.

"Dialogul maestrului cu seful clinicii de Anestezie si Terapie Intensiva a fost in nota dominanta a firii actorului, vesel, spontan, inteligent si mai ales optimist. Dupa ce l-au scos de la aparatele care l-au ajutat sa respire mai mult de o saptamana, actorul a spus «Ei, vedeti ca nu am murit?». Apoi, seful clinicii de ATI, colonel doctor Laurentiu Ene, i-a spus: «Acum cateva zile, cautati Raiul pe nu stiu unde, dupa cum spuneati. Raiul este aici, maestre. Nu-l mai cautati pe dincolo!»", a povestit comandantul Spitalului Clinic Militar de Urgenta din Capitala, general doctor Ioan Sarbu, pentru Mediafax.

Actorul, in varsta de 70 de ani, fusese internat in stare critica, la inceputul saptamanii trecute, la Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Militar din Capitala, din cauza unor probleme respiratorii.

Nicu Constantin s-a nascut in 31 iulie 1939, la Eforie Sud, in judetul Constanta. A fost vedeta a Teatrului Satiric "Constantin Tanase" din Bucuresti intre 1960 si 2000, unde a sustinut peste 9.000 de reprezentatii. Nicu Constantin a jucat, de-a lungul carierei, si in aproximativ 28 de filme, printre care "impuscaturi pe portativ" (1966), "Vin ciclistii" (1968), "Alo, aterizeaza strabunica" (1981) si "Ministerul comediei" (1999).