Vernisajul expozitiei de fotografie „Dobrogea. Inceputul lumii“ de Razvan Voiculescu va avea loc in prezenta autorului joi, 14 mai, ora 18.30, la Institutul Cultural Roman. Razvan Voiculescu va prezenta expozitia si scurtmetrajul care o insoteste (Dobrogea. Inceputul lumii, aparut la editura Humanitas, 2006).

Programul “Fotografia in cuvinte” consta intr-o serie de expozitii de fotografie si conferinte despre arta fotografica. Prin acest program, ICR aduce lunar in fata publicului personalitati ale fotografiei contemporane din Romania.

Razvan Voiculescu, fotograf, a studiat la Institutul de Arte Plastice din Copenhaga. Este autorul a numeroase albume de fotografie si scurtmetraje multimedia, publicate de edituri prestigioase.

Dobrogea pe care am vazut-o este lipsita de modernism si actual. Este o Dobroge pe care am visat s-o descopar, calatorind pe drumuri negre, prin lanurile de florea soarelui, pe langa biserici de margine de sat si peste dealurile unde sufla molcom vantul fierbinte. Pentru mine, Dobrogea este un inceput de lume. spune Razvan Voiculescu

Expozitia de la Institutul Cultural Roman va fi deschisa pana pe 21 mai, informeaza ICR.