Un concert prilejuit de sarbatoarea Pastelui este programat sa aiba loc, miercuri, 15 aprilie, la Muzeul National Cotroceni. Evenimentul continua traditia concertelor pascale in ambianta rafinata a Salonului Cerchez, propunand, anul acesta, un repertoriu ce reuneste piese religioase clasice (Ave Maria, Panis Angelicus) si moderne (Pie Jesu de Andrew Lloyd Webber), precum si fragmente din opere celebre ale unor autori consacrati (Pietro Mascagni, Giuseppe Verdi, Franz Lehar), in interpretarea solistilor Teatrului de Opereta.

In cadrul concertului isi dau concursul tenorul Alfredo Pascu si sopranele Daniela Vladescu si Silvia Sohterus, alaturi de care vor mai evolua sopranele Mediana Vlad, Tina Munteanu, Doina Scripcaru, Patricia Seymour, tenorii Florin Budnaru si Daniel Madia ca si baritonul Catalin Petrescu, acompaniati de orchestra si corul Teatrului de Opereta "Ion Dacian", informeaza Agerpres.

Concertul este organizat de Muzeul National Cotroceni, in colaborare cu Administratia Prezidentiala si Teatrul National de Opereta "Ion Dacian".