Piesa de teatru “Totul despre ei”, scrisa de Antoaneta Zaharia si Clara Flores Aguilera, un Women Comedy Show obraznic, despre defectele sexului tare interpretat de 5 femei diferite se joaca pe scena din Fire Club, marti, 31 martie, de la orele 19,00.

"Uneori imi vine sa cred ca feminismul este doar o pagina din evolutia psihologica a umanitatii, iar problemele dintre sexe s-au mutat in cabinetele psihologilor, in salile de cursuri de dezvoltare personala sau chiar in paginile ziarelor.

Mare si placuta mi-a fost surpriza marti seara in Fire Club, cand pe scena obisnuita cu acorduri sonore puternice de rock, s-au urcat, pe rand, pentru o ora si jumatate, cinci femei care au vorbit despre barbati. Cinci personaje de diferite varste, cu diferite preocupari in viata, absolut delicioase, au avut cate un monolog despre barbati. Personajele au interactionat extraordinar cu domnii aflati in sala, unii dintre ei fiind de cateva ori pusi in situatia de a fi actori de moment pe scena. In cele cateva minute cat stateau doamnele pe scena rasetele si aplauzele erau aproape nelipsite. Un umor natural, in limbaj actual, pe alocuri indecent pana la granita cu vulgarul, este ceea ce au creat Clara Flores Aguilera si Antoaneta Zaharia. Dau viata cu entuziasm celor cinci tipologii feminine: Roxana Ivanciu, Oana Radu, Irina Ivan, Alexandra Badea si Clara Flores Aguilera", declara Andreea Talmazan.

Cele cinci vor reveni pe scena din Fire Club, marti, 31 martie, de la orele 19,00.