Cinci mari intrumentisti romani vor sustine un concert de jazz joi, 12 martie de la ora 20.00. Jean Stoian, Tudor Parghel, Ciprian Parghel, Alin Constantiniu si Lolica Iliescu promit o incursiune muzicala de exceptie ce va avea un singur scop: sa dovedeasca teoria ca si instrumentele pot vorbi.

Concertul se doreste o continuare a serii de 15 februarie, de la Taverna Viilor Jazz Live Music Club, cand Flavius Teodosiu, Jean Stoian, Tudor Parghel si Stefano Priori s-au bucurat de un real succes in fata publicului. Si iata ca se intampla ca acea noapte frumoasa sa nu ramana un episod izolat, ci sa devina un fenomen numit simplu “Jazz in Bucuresti". De data aceasta pe 12 martie, vor intra in concert Jean (Giani) Stoian, Tudor Parghel, Ciprian Parghel, Alin Constantiniu si Lolica Iliescu.

Se va canta mult si se va canta mai ales bine, promit organizatorii. De la Beebop (Charlie Parker, Dizzie Gillespie) pana la caffe concert, muzica rusa, ungureasca, frantuzeasca si chiar romaneasca intr-un stil bineinteles personal cei cinci mari intrumentisti romani vor face o incursiune muzicala de exceptie ce va avea un singur scop: sa dovedeasca teoria ca si instrumentele pot vorbi. Le-a iesit de multe ori inainte fiecaruia dintre ei, o sa le iasa si in seara de 12 martie.

Intrarea este libera in limita rezervarilor confirmate. Pentru rezervari 0740 TAVERNA (0748 283 762) respectiv 0729 967 771 dar si formularul online. Mai multe detalii pe site la Taverna Viilor, http://www.tavernaviilor.ro