Spectacolul Iarna de Evghenii Griscovet in regia Elizei Bercu Bodeanu se joaca din nou pe scena ArCuB. La un an de la premiera, piesa isi continua firesc drumul catre public prin doua reprezentatii programate pentru 11 si 13 martie la Sala ArCuB incepand cu orele 19:00.

Iarna este un spectacol care te indeamna, atat ca actor cat si din pozitia de spectator, sa iti amintesti sau sa inveti ce inseamna regasirea lucrurilor marunte, uimitor de simple, care ne rascolesc, care ne marcheaza si ne construiesc viata.

Cei trei minunati actori: Ioana Abur, Vitalie Bantas si Ion Grosu, au de parcurs cu fiecare reprezentatie un drum important pentru ei, pentru noi si pentru personajele lor. Intr-un decor imaculat creat de scenografa Sanda Mitache, cu efectele sonore realizate de muzicianul Radu Captari si contributia coregrafei Violeta Captari, piesa de teatru capata poezie si metafora.

Evghenii Griscovet, tanar dramaturg si actor rus contemporan, este unul dintre cei mai cititi si montati autori in Rusia, dar si in afara tarii.