Editura Vremea si Libraria Mihail Sadoveanu lanseaza cartea Despre Eminescu si ce am invatat descoperindu-l de Miruna Lepus.

Eminescu mai inseamna ceva pentru un tanar al zilelor noastre? Ce gandeste un om nascut in 1986 despre poetul si ganditorul nascut la 15 ianuarie 1850? Cartea Mirunei Lepus, izvorata din dorinta de cunoastere si scrisa cu sinceritate, da un neasteptat raspuns acestor intrebari.

Cu ocazia lansarii vor vorbi scriitorul Barbu Cioculescu si Silvia Colfescu, directorul editurii Vremea.Lansarea va avea loc miercuri 14 ianuarie, ora 14, la libraria M. Sadoveanu, Bd. General Magheru 6-8, sector 1, Bucuresti.

Editura Vremea a luat fiinta in anul 1990. Este una dintre primele edituri particulare din Romania. Editura publica acum un numar de aproximativ 50 de titluri pe an. Vremea a fost prima editura din Romania care a publicat documente inedite, legate de istoria noastra recenta, in binecunoscuta colectie FID - Fapte, Idei, Documente.Printre colectiile cele mai cunoscute ale editurii se numara FID, Planeta Bucuresti, In jurul lumii, Autori romani, Arte, Mari scriitori, Teatru, Zodiac, Poesis.