Cu ocazia prezentarii la Paris a spectacolului „Spovedanie la Tanacu”, regizorului Andrei Serban i s-a decernat Ordinul National „Steaua Romaniei” in Grad de Mare Cruce pentru intreaga cariera. Ordinul National „Steaua Romaniei” este cea mai inalta distinctie a statului roman, fiind decernata de Presedintele Romaniei. Neputind participa la ceremonia din 1 decembrie de la Palatul Cotroceni, Andrei Serban a primit distinctia la Paris de la E.S. Teodor Baconschi, Ambasadorul Romaniei la Paris.

Jucat la New York, Bucuresti, Timisoara si Iasi, spectacolul „Spovedanie la Tanacu” in regia lui Andrei Serban a fost prezentat in 19-20 decembrie la Paris, bucurindu-se de un real succes in fata publicului de la Hotel de Behague (sala Ambasadei Romaniei la Paris).

Intre spectatorii de elita ai acestei prezentari exceptionale s-au aflat marele regizor Peter Brook, precum si actorul Bruce Myers, colaboratorul de o viata al acestuia. Brook a tinut sa intilneasca actorii dupa reprezentatie, fiind entuziasmat de jocul plin de energie si generozitate al acestora. Totodata, el a apreciat spectacolul ca fiind emotionant si tulburator prin felul in care, fara sa judece, reuseste sa apropie spectatorul de protagonistii acestei sumbre intimplari, informeaza ICR.