Cunoscuta soprana Felicia Filip va sustine in luna decembrie doua recitaluri. Evenimentele, organizate de Opera Nationala Bucuresti (ONB), se desfasoara sub titlul „Les chemins de l’amour” („Drumurile iubirii”), Felicia Filip avand ca invitat pe tenorul Hector Lopez. Cei doi artisti vor fi acompaniati la pian de Liana Mares.

Primul recital este programat in data de 6 decembrie, la Castelul Peles (ora 17.00), iar cel de-al doilea va avea loc in data de 8 decembrie la Centrul National de Arta Tinerimea Romana (ora 19), informeaza organizatorii.

Programul evenimentului va cuprinde arii si duete de opera precum aria lui Liu din „Turandot” (Giacomo Puccini), duetul Violetta-Alfredo din „La Traviata” (Giuseppe Verdi); arii de opereta ca aria Elizei din „My Fair Lady” (Frederick Lowe) sau aria Contesei din „Sange vienez” (Johann Strauss) si lieduri – „Ave Maria” (Franz Schubert), „Ave Maria” (Charles Gounod), „Après un rêve” (George Enescu).

Pentru recitalul de la Castelul Peles intrarea este libera, iar pentru cel de la Centrul National de Arta Tinerimea Romana (Bdul. Schitu Magureanu, nr.4) biletele s-au pus deja in vanzare la casa de bilete a Operei Nationale Bucuresti.