„Intalniri Incrucisate", in regia Ancai Damian, a fost selectat la cea de-a 39-a editie a Festivalului de Film din India (IFFI), sectiunea 'Cinema of the World'. Festivalul se va desfasura la Goa in perioada 22 Noiembrie- 2 Decembrie, 2008. Filmul "Intalniri Incrucisate", prima coproductie romano-finlandeza (Libra Film si Making Movies), a fost prezentat in avanpremiera in cadrul Festivalului International de Film Transilvania - TIFF si a fost bine primit de criticii de film straini, fiind prezentat si in cadrul Festivalurilor de Film de la Pusan, Chicago si Cottbus.

"Intalniri Incrucisate" reprezinta debutul in lung metraj al Ancai Damian. Nascuta in 1962 la Cluj, Anca Damian a absolvit Institutul de Arta Teatrala si Cinematografica I.L. Caragiale, obtinand si un doctorat in Cinematografie si Media. Referindu-se la film, celebra publicatie "Variety" a declarat ca „un scenariu inteligent reprezinta cheia succesului pentru Intalniri Incrucisate..., adaugand apoi: Anca Damian a demonstrat ca are destul talent pentru a starni interes si in viitoarele sale proiecte".

Filmografia cineastei Anca Damian include documentarele "A fi sau a nu fi", "Porto Franco 2000", film premiat la Dakino si selectionat la Festivalul de Film de Arta de la Palazo Venezia – Roma, "Ritualuri", "Eminescu-Calatorie virtuala in absolut".

Distributia filmului „Intalniri Incrucisate" este formata din Mimi Branescu, Oxana Moravec, Matti Ristinen, Andi Vasluianu, Diana Cavalioti, Dorian Boguta, Ana Maria Moldovan, Ion Sapdaru, Gabriel Spahiu. Director de imagine: Liviu Marghidan, Montaj: Dana Bunescu, Muzica: Pessi Levanto.

In Romania, filmul va fi lansat pe marile ecrane de producatorul Transilvania Film, incepand cu data de 12 decembrie, informeaza producatorul.