Stefan Hrusca vine din Canada sa ne colinde la Bucuresti. Interpret de muzica folk dar si un promotor al datinilor romanesti Stefan Hrusca va sustine un concert extraordinar la Sala Palatului in data de 13 decembrie de la ora 19.00. Stefan Hrusca ca canta colinde mai vechi si mai noi impreuna cu un grup de dubasi si copii din Maramures .

Stefan Hrusca este cu siguranta figura reprezentativa a colindului romanesc. El a debutat ca artist in 1981 alaturi de Cenaclul Flacara si in trei ani sustinuse deja peste 1000 de spectacole impreuna cu Cenaclul. Din 1991 s-a stabilit in Canada, dar revine in fiecare an in tara pentru a petrece principalele sarbatori crestinesti in tinutul de care se simte profund legat, Maramures.

Si anul acesta, la Sala Palatului, intr-un decor de Craciun, specific maramuresean, va avea loc singurul concert pe care Stefan Hrusca il va sustine la Bucuresti. Va fi un concert de colinde in cadrul caruia va incanta publicul cu piese deja consacrate, precum si cu piese mai noi.

Promotor al datinilor romanesti si al educarii tinerei generatii in spiritul traditiei, Stefan Hrusca a invitat in concert un grup de colindatori - ”Dubasi”, si copii din zona sa natala, care vor interpreta alaturi de el.

In foaierul Salii Palatului se va organiza o expozitie de icoane, avand ca tematica sarbatoarea Craciunului.

Biletele pentru singurul concert de colinde pe care Stefan Hrusca il va sustine iarna aceasta la Bucuresti vor fi puse in vanzare la urmatoarele preturi: Categoria I : 150 RON, Categoria II : 125 RON, Categoria III : 80 RON si Categoria IV : 50 RON. Evenimentul este organizat de Asociatia culturala ELITE ART Club UNESCO.

Biletele s-au pus in vanzare la www.eliteart-entertainment.com, Sala Palatului, in reteaua magazinelor Diverta, www.bilete.ro, www.blt.ro, www.ticketpoint.ro,