Jean-Michel Jarre, artistul considerat unul dintre pionierii muzicii electronice, Synth Pop, Experimental si New Age va concerta asta seara, la Sala Polivalenta din Bucuresti. Evenimentul live este inclus in a doua parte a turneului indoor, primul de acest fel din cariera compozitorului si interpretului, inceput in primavara cu 10 spectacole consecutive la Theatre Marigny din Paris si continuat in principalele orase din Europa, informeaza Agerpres.

Artistul francez care a vandut, de-a lungul carierei sale, in jur de 80 de milioane de discuri, este cunoscut pentru concertele sale in aer liber, unde muzica se ingemaneaza cu mediul inconjurator si arhitectura.

Cu ocazia aniversarii a 30 ani de la lansarea albumului "Oxygene", Jean-Michel Jarre va interpreta multe din compozitiile sale, cu ajutorul a trei muzicieni, folosind "stravechile" instrumente originale, mai mult de 50 de sintetizatoare analog legendare.

Acest album i-a adus artistului Jean-Michel Jarre faima internationala, i-a cucerit atat pe fanii muzicii, cat si pe critici. "Oxygene". "Oxygene" este un punct de referinta in muzica electronica, fiind inregistrat cu instrumente rare. Abordarea lui Jarre a fost deschizatoare de drumuri, netezind calea pentru generatiile actuale de muzicieni electro.

Biletele pentru acest concert au pretul cuprins intre 100 si 500 de lei si se gasesc pe eventim.ro, bilet.ro, bilete.ro, ticketpoint.ro, blt.ro sau la magazinele Diverta, Germanos, Carrefour Voiaj, Muzica, Music Shop, Victoria, Flanco, Flamingo, la Sala Palatului si Sala Polivalenta.