Trei reprezentatii cu piesa Trilogia vilegiaturii, de Carlo Goldoni vor fi prezentate pe scena Teatrului Bulandra, Sala Izvor. Spectacolul este interpretat de PICCOLO TEATRO din Milano, care revine la Bucuresti pentru a treia oara, de aceasta data, in cadrul Festivalul Uniunii Teatrelor din Europa, editia a XVII-a, eveniment cultural ce se desfasoara in perioada 11 octombrie-21 decembrie.

PICCOLO TEATRO din Milano aduce pe scena Teatrului Bulandra Trilogia vilegiaturii, o exceptionala comedie de mare rafinament, spectacol montat intro viziune inedita de celebrul regizor Toni Servillo in spiritul traditiei lui Georgio Strehler. Piesa se va juca in zilele de miercuri 05, joi 06 si vineri 07 noiembrie incepand cu orele 19.00.

Sfarsitul acestei saptamani va fi marcat de spectacolul Lear in regia lui Andrei Serban. Dupa 40 de ani, Andrei Serban se intoarce pe scena Teatrului Bulandra cu doua reprezentatii cu spectacolul Lear care vor avea loc sambata, 8 noiembrie si duminica, 9 noiembrie la Sala Icoanei.

In "Lear" sunt temele tragediei antice, sunt temele misterului medieval, este o drama religioasa si, in acelasi timp, este o piesa cu extraordinare momente comice. O comedie care niciodata nu a fost pusa in valoare. Acest lucru este remarcabil la Shakespeare, comedia, farsa, misterul sunt puse impreuna si se desfasoara de la un moment la altul intr-un mod atat de surprinzator ca si viata.

Programul complet al Festivalului Uniunii Teatrelor din Europa, organizat de Teatrul Bulandra in Bucuresti in perioada 11 Octombrie 21 Decembrie poate fi gasit aici: