Dupa o perioada de aproape zece ani, de cand a jucat in drama “Titus Andronicus”, alaturi de regretatul actor Stefan Iordache, Tudor Gheorghe se reintoarce la prima dragoste, la teatru, interpretand rolul principal , “Don Quijote”, personajul lui Cervantes, in celebrul musical “Omul din La Mancha” de Dale Wasserman, o coproductie a Teatrului National si Teatrului Liric “Elena Teodorini” din Craiova.

Spectacolul “Omul din La Mancha” se va juca in premiera pe scena Salii Palatului, joi, 6 noiembrie, incepand cu orele 19:00, cand alaturi de Tudor Gheorghe se vor afla cantareti dar si instrumentisti deosebiti.

Regia spectacolului, este semnata Cezar Ghioca, un tanar regizor, ce a studiat in Statele Unite ale Americii regia de music hall, si care va pune in scena, un spectacol gandit dupa toate regulile musicalului american, orchestra pe scena ( sub conducerea muzicala a dirijorului Marius Hristescu), dar si artisti ai teatrului craiovean precum:Valentin Mihali ( Sancho Panza), Angel Rababoc ( Padre), Adrian Andone ( Hangiul), Natasa Raab ( Jupaneasa), Monica Ardelianu ( Dulcinea) si Diana Tugui ( Antonia).

Preturile biletelor variaza in functie de categoria de loc dupa cum urmeaza: Cat. III – 50 RON, Cat. II – 80 RON, Cat. I – 100 RON, si V.I.P. – 130 RON.