Prima editie a festivalulului european TEMPS D'IMAGES se desfasoara intre 22 si 30 septembrie, la Bucuresti, in organizarea Asociatiei ArtLink. Spectacole de teatru, dans contemporan si video din Franta, Romania si Portugalia vor invada scenele teatrelor Ion Creanga, Nottara, Bulandra si Clubul Fabrica.

UNAGaleria va gazdui o expozitie cu lucrari de arta video ale absolventilor universitatilor de arta din tara, iar pe Terasa La Motoare vor putea fi vizionate proiectii de filme de dans contemporan, productii ale canalului de televiziune ARTE, intr-un program intitulat Noptile ARTE.

Creat in anul 2002 de catre canalul de televiziune ARTE si de La Ferme du Buisson - Scena Nationala Marne la Valée din Franta, proiectul TEMPS D’IMAGES, festival de teatru, dans si imagine, s-a dezvoltat la nivel european, desfasurandu-se acum in zece tari: Belgia, Estonia, Franta, Germania, Italia, Portugalia, Polonia, Romania, Ungaria si Turcia.

TEMPS D'IMAGES este un proiect european interdisciplinar care isi propune sa creeze punti de comunicare intre artisti din zona artelor spectacolului si a artelor vizuale, in scopul crearii de noi forme artistice.

Caracteristica spectacolelor din TEMPS D’IMAGES consta in incercarea de aduce un echilibru intre acum si atunci, intre viu si „inregistrat”, folosind imaginea video sau multimedia ca un element dramaturgic esential in artele spectacolului.