Teatrul Fara Frontiere reuneste reprezentanti din toate trupele de teatru sport din Bucuresti pentru prima oara intr-un spectacol de improvizatie "long form". MASTERS’ IMPROSHOW va fi primul spectacol in care vechii “rivali” nu vor concura, ci vor colabora intr-un context special, programat in data de 2 august, la La Scena.

Workshopul Formate de improvizatie, sustinut de Thorsten Giese (Germania) in cadrul programului Masterclass 2008, i-a adus pe campionii trupelor Improvizati, Comedy.SHOW si Improvisneyland in contact cu o serie de formate noi de improvizatie, pana acum practicate doar in afara Romaniei. Rezultatul acestui workshop se va materializa in primul show de improvizatie long form din Bucuresti. Cu alte cuvinte, publicul va asista in premiera la un spectacol de improvizatie compus din scene interdependente si nu din momente scurte, independente, asa cum se intampla pana acum. Nu exista nici o piesa. Tot ce se intampla pe scena se naste chiar in acel moment. Fiecare scena este o premiera la care isi dau concursul Toni Pavel, Bogdan Dumitrescu, Mihaela Sirbu, Constantin Lupescu si Anna-Maria Opra. Improvizatia muzicala apartine lui Marian Hancu

La Scena va gazdui prima piesa de teatru (sau primul film, daca asa alege publicul) 100% improvizat de maestrii improvizatiei.