In data de 27 iunie vor fi organizate o serie de evenimente reunite sub denumirea "Noaptea Institutelor Culturale". La cea de-a doua editie a Noptii Institutelor Culturale si-au anuntat participarea ca si anul trecut zece Institute Culturale din Bucuresti intre care si ICR. Bucurestenii vor avea parte de o serie de evenimente care se adreseaza iubitorilor de film, literatura, benzi desenate, fotografie, dans, sau muzica.

Evenimentele vor avea loc la Institutul Cultural Roman, British Council, Institutul Goethe, Institutul Italian de Cultura, Institutul Cervantes, Centrul Cultural Ungar, Institutul Polonez, Delegatia Valonia-Bruxelles, Centrul Ceh si Institutul Francez, informeaza un comunicat al ICR..

Pentru cea mai savuroasa noapte a Bucurestiului multicultural, Institutele propun arta proaspata si bunul gust, intr-un meniu bogat si divers: filme lungi si scurte, documentare (foarte) vechi si noi, teatru cu si fara cuvinte, cabaret literar, literatura cu cantece, folclor curat, muzica clasica, romani sau electronica, karaoke si scena deschisa, concursuri si teste, benzi desenate, afise, spoturi, dans modern, hip-hop, streetdance sau caluser ardelenesc, arhitectura secuiasca, delicatese de pretutindeni, povesti, amintiri si multe alte surprize.