Spectacolul in trafic „AUTOBAHN” de Neil LaBute se reia. Compania Teatrul Fara Frontiere revine in aceasta vara pe Soseaua Kiseleff pentru a continua acest incitant road movie teatral. Reprezentatiile piesei Autobahn se vor desfasura incepand cu data de 12 iunie, de la orele 22.00.

Ce poate fi mai potrivit decat claustrarea dintr-un automobil pentru a forta o discutie sau o conversatie sau pentru a face tacerea sa para deosebit de prezenta sau, mai mult, stanjenitoare. Neil LaBute reuseste sa ne amuze copios in relatarea ororilor inerente relatiilor dintre oameni. In "Autobahn", o serie de piese intr-un act care se petrec in partea din fata a automobilului, decorul se dovedeste a fi un vehicul (la propriu) ideal pentru obisnuita explorare "marca LaBute" a relatiilor abuzive, manipulative si in general, intoxicate.

Autobahn este un spectacol in trafic in care patru automobile ruleaza pe strazile din Bucuresti. Fiecare masina are povestea sa. Opt actori si 12 spectatori asezati pe locurile din spate ale automobilelor participa la spectacol.

Din distributie fac parte: Amalia Ciolan, Mihaela Sirbu, Raluca Tudorache, Bogdan Albulescu, Radu Banzaru, Marius Galea, Radu Iacoban, Andrei Mateiu

Regiaspectacolului este semnata de Mihaela Sirbu.

Autobahn este primul spectacol in cadrul Play Bucharest, program defasurat de TFF in spatiul urban in 2008.