Galeriile de arta isi deschid portile vineri noapte. La cea de-a doua editie a Noptii Albe a Galeriilor, 14 galerii vor organiza evenimente speciale de la discutii cu artistii, la cafele, muzica si discutii pe marginea artei contemporane. Publicul este asteptat sa viziteze spatiile expozitionale deschise de la ora 18.00 si pana dupa ora 4.00 dimineata.

Cele 14 expozitii cuprinse in acest program sunt Anaid Art Gallery, Galeria Atelier 35, Atelier in Tranzitie, Salonul de mai, Galeria Digitala 115, H'Art Gallery, Galeria Kollector, Galeria 26 // Ota, UNAgaleria, Galeria Ivan, Galeria Posibila, Galeria_Sub_Carturesti, Galeria Andreiana Mihail si Roll-Up Studio Petarta.

Iubitorii de arta sunt invitati in noaptea de 23 spre 24 mai la un nou tur de forta prin galeriile si spatiile alternative luate in stapinire de peste 70 de artisti.

Vernisaje, performance-uri, artisti nou nouti, artisti cunoscuti si foarte cunoscuti, concerte, spectacole sunt ingredientele unui program care vine in intampinarea interesului publicului pentru acest gen de evenimente.

Noaptea Alba a Galeriilor este organizata de Asociatia "Collage City. Arta. Arhitectura", in parteneriat cu Peggy Production si Muzeul National de Arta Contemporana.