Ordinul secret al fetelor de pe Strada Caramel, o poveste despre adolescenta, recitaluri de pian, Vrajitorul din Oz si magia adevaratei prietenii scrisa si ilustrata intr-o forma amuzanta si originala de scriitoarea americana Elise Primavera a aparut recent la Corint Junior. Cartea contine un amestec de actiune, fantezie, umor si fapte reale din viata a patru fetite care locuiesc pe aceeasi strada.

Franny tanjeste dupa aventura, dar nu poate nici macar sa faca roata. Pru poate, dar prefera sa se ascunda sub patura si sa inventeze Sfaturi de Siguranta. Cat n-are nevoie de astfel de sfaturi, dar poseda puteri paranormale. Iar Ivy a avut parte de sapte ani de ghinioane – un Blestem pe cale sa se inrautateasca. Cele patru fete nu au nimic in comun, in afara de numele strazii pe care locuiesc. Si de faptul ca nu se plac. Deloc.

Sunt insa nevoite sa se uneasca atunci cand o misterioasa pereche de pantofi rosii isi face aparitia… odata cu eleganta si nebuna Cha Cha Staccato, care seamana inspaimantator de mult cu o anumita vrajitoare rea…

Scriitoarea Elise Primavera, originara din New Jersey, ilustreaza si scrie carti pentru copii de peste 20 de ani, printre acestea gasindu-se si bestsellerul Auntie Claus si continuarea lui. Ilustratiile pentru aceasta carte au fost atat de apreciate, incat au fost folosite pentru crearea unei diorame care a decorat vitrinele magazinului Saks Fifth Avenue din Manhattan.

Ordinul secret al fetelor de pe Strada Caramel este primul ei roman, iar in prezent lucreaza la continuarea acestuia.