Sambata, pe 17 mai, in Sala Ronda a Teatrului National, la ora 20:00 pueti urmari instalatia "Stars High in Amnesia' s Sky". Un spectacol-cameleon, un remix continuu de micro istorii personale, prinse in macro insectarul istoric in care Madonna si Ceausescu isi disputa aceeasi pagina.

Creat la inceputul anilor 2000, intr-un context in care se face simtita aparitia mai multor carti si filme care abordeaza trecutul cu detasare si chiar cu ironie, „Stars High in Amnesia's Sky" este, poate, primul spectacol coregrafic care abordeaza, dintr-o perspectiva noua, trecutul recent al Rominiei. Spectacolul pune o serie de intrebari fara sa incerce sa gaseasca raspunsuri definitive, refuzind patetismul, tezismul sau autovictimizarea.

Stars High in Amnesia's Sky" face cu ochiul timpului, acrosind istoria recenta. Este un spectacol-instalatie, care zgirie suprafata vulnerabila a prezentului, pe care se joaca cu gravitatia/gravitatea trecutului.

Concept si directie artistica ii apartine lui Mihai Mihalcea, iar conceptul si editarea video lui Andu Dumitrescu, Interpreteaza Maria Baroncea, Mircea Ghinea si Eduard Gabia.