Vernisajul expozitiei „Din ciclul Cale: orase suprapuse, orase regasite” apartinand pictorului Aureliu Razvan Ionescu va avea loc marti, 22 aprilie de la ora 18.00 la sediul Institutului Cultural Roman.

Aureliu Razvan Ionescu a absolvit Academia de Arte „Nicolae Grigorescu” din Bucuresti în 1976. Este laureat al Premiului pentru pictura al Uniunii Artistilor Plastici din Romania (2005). Lucrarile sale sunt prezente în colectii de stat si particulare din Romania, Austria, Suedia, Germania, Israel, Franta, Spania, Italia, Olanda, Canada, Liban si Coreea de Sud.

„Aureliu Razvan Ionescu administreaza, în structurile intime ale gandirii sale artistice, un conflict foarte special, rece si seducator în acelasi timp. Pictorul este, simultan, un spirit auster si voluptuos, un contemplativ sever al ritmurilor unei geometrii transcendente, evadate din grafica denotativa si îngropata în preistoria culorii, si un epicureic al tonului retinut, al exploziilor monocrome pe spatii mari”, spune despre artist criticul de arta Pavel Susara.

Expozitia este deschisa în perioada 22 aprilie – 22 mai, informeaza ICR.