In zilele de 9, 10 si 11 aprilie 2008 in Holul mare al Facultatii de Litere si Limbi Straine, Universitatea din Bucuresti, studentii, masteranzii si absolventii din cadrul tuturor facultatilor din Bucuresti sunt asteptati pentru a se intalni cu reprezentanti ai companiilor de top din Romania ce isi desfasoara activitatea in relatie directa cu folosirea unei limbi straine.

Multilingua Job Expo 2008 este primul targ de joburi destinat in exclusivitate companiilor ce recruteaza personal cunoscator de limbi straine.

Potrivit organizatorilor, unul dintre obiectivele evenimentului este crearea unei platforme de recrutare si obtinerea unui adevarat schimb intre recrutori si candidatii motivati precum si privilegierea relatiilor umane astfel incat sa ofere conditiile optime pentru primire si recrutare; promovarea si informarea publicului cu privire la meseriile si oportunitatile de cariera oferite persoanelor cunoscatoare de limbi straine; prezentarea noilor locuri de munca si formarii generate de acest sector in continua evolutie; oferirea unei viziuni exhaustive a pietei si crearea unei panorame complete asupra ofertei.

Un Stand Internet va permite vizitatorilor sa consulte gratis ofertele de munca, stagiu si sa trimita imediat CV-ul la compania care s-a aratat interesata. De asemenea, pe toata durata evenimentului, publicul interesat va putea sa-si depuna CV-ul online (la adresa cv@multilingua.ro sau direct de pe site-ul evenimentului: www.multilingua.ro, sectiunea: vizitatori) si sa asiste la conferintele organizate cu acest prilej de catre companiile participante.

Multilingua Job Expo este singurul targ specializat in domeniul recrutarii de personal cunoscator de limbi straine din Romania. Multilingua Job Expo este un targ care promoveaza contactul direct si uman cu potentialii candidati, facilitat prin parteneriate cu cele mai importante retele asociative de tineri din Bucuresti si din tara.

Pentru mai multe informatii despre Multilingua Job Expo 2008, va rugam sa consultati pagina web dedicata in intregime acestuia : www.multilingua.ro.

Evenimentul este organizat la Universitatea Bucuresti - Facultatea de Litere si Limbi Straine.