Productii cinematografice germane vor fi prezentate incepand de sambata, la Bucuresti, in cadrul Zilelor Filmului Bavarez. Proiectia filmelor are loc in perioada 5-8 aprilie, la Cinema Studio si la Sala Union. Filmele vor fi subtitrate in limba engleza si vor fi prezentate publicului chiar de producatorii lor.

Fiecare seara va fi destinata unei categorii filmografice diferite, astfel incat publicul va putea urmari, la Cinema Studio, pe 5 aprilie, comedia "Best Time", pe 6 aprilie, drama "Winter Journey", pe 7 aprilie, filmul documentar "Castells" si comedia "Shoppen", iar in ultima seara, filmul documentar "Run Out" si comedia "Special Escort", informeaza Rompres.

In cadrul celor 4 zile dedicate filmului bavarez, va exista si un program special pentru copiii vorbitori de limba germana, cu proiectii de filme pentru copii, subtitrate in limba romana, la Sala Union.

Festivalul dedicat promovarii filmelor bavareze se afla la prima sa editie si se inscrie in randul evenimentelor dedicate Anului European al Dialogului Intercultural.