Principesa Margareta a Romaniei a primit un premiu de recunoastere a activitatii de peste 18 ani depusa in sprijinul copiilor, varstnicilor si familiilor defavorizate din Romania. Evenimentul a avut loc in cadrul unui bal caritabil de strangere de fonduri pentru Fundatia Principesa Margareta a Romaniei, organizat de Societatea Romano-Americana din Las Vegas “Doina”.

La evenimentul desfasurat sub auspiciile doamnei Lia Roberts, Consul Onorific al Romaniei, au participat mai mult de 150 de persoane, printre care invitati de onoare au fost Guvernatorul Jim Gibbons si prima doamna a Statului Nevada, Dna. Dawn Gibbons.

Celebrul magician Siegfried i-a inmanat Altetei Sale Regale Principesa Margareta, din partea organizatorilor evenimentului, un premiu de recunoastere a activitatii de peste 18 ani depusa in sprijinul copiilor, varstnicilor si familiilor defavorizate din Romania. In cuvantul sau, Alteta Sa Regala le-a multumit celor prezenti pentru generoasa contributie si le-a vorbit pe scurt despre activitatea Fundatiei Principesa Margareta a Romaniei.

Evenimentul s-a bucurat de participarea Consulului General al Mexicului, domnul Mariano Lemus, a domnului Catalin Ghenea, Consulul General al Romaniei la Los Angeles, a doamnei Lia Roberts, Consulul Onorific al Romaniei in Las Vegas, a doamnei Astra Michaels, Consul Onorific al Lituaniei, a domnului Ed Prud'Homme, Consulul Onorific al Austriei, a domnului Stephano Ripanonti, Consulul Onorific al Italiei, precum si a unui mare numar de oameni de afaceri, ziaristi si reprezentanti de marca ai comunitatii romanesti, informeaza un comunicat al fundatiei.