Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica „I.L. Caragiale” isi deschide usile, in perioada 28-30 martie, pentru toti cei interesati sa urmeze o cariera artistica. Timp de trei zile doritorii pot participa alaturi de studenti si profesori in atmosfera atelierelor de la Facultatile de Teatru si Film.

Publicul este asteptat in platourile de filmare, la repetitii, sedinte foto si multimedia, colocvii, workshopuri cu studenti actori, regizori, scenografi, coregrafi, papusari, teatrologi, filmologi, montori, operatori, scenaristi.

Fiecare seara se va incheia cu un spectacol de teatru sustinut de studentii anului III Arta Actorului: Platonov de A.P.Cehov, Treapta a 9-a de Tom Ziegler, Bolnavul inchipuit de Molière, iar duminica dimineata... O noapte furtunoasa de I.L.Caragiale.

In fiecare din cele trei zile vor fi proiectii cu cele mai bune scurt-metraje, premiate in Festivalul CineMAiubit, editia 2007.

Deschiderea oficiala va avea loc vineri 28 martie, ora 10, in sala „Ileana Berlogea”, la sediul UNATC din strada Matei Voievod, nr. 75-77.