​MedLife vine la ediția cu numărul 8 a festivalului Electric Castle, iar timp de 5 zile va fi partenerul festivalierilor pentru experiențe memorabile. Cornerul zEnergy by MedLife va întâmpina participanții cu un mix de activări și instalații special create pentru un boost de energie și bună dispoziție. În plus, tot acolo, festivalierii vor putea beneficia și de consultații gratuite de medicină generală, pentru a se asigura că sunt în cea mai bună formă pe toată durata evenimentului.

MedLife la Electric CastleFoto: Hotnews
  • MedLife se alătură pentru al doilea an consecutiv festivalului Electric Castle și va avea grijă de starea de bine a participanților, pe tot parcursul evenimentului.
  • Festivalierii vor beneficia de asistență medicală generală gratuită, asigurată de o echipă medicală specializată.
  • În plus, MedLife a pregătit și alte surprize pentru ediția din acest an, care vor completa experiența de festival.

Și în acest an, Electric Castle anunță o ediție spectaculoasă, care va reuni peste 10 scene și peste 250 de artiști, din 24 de țări. Partener pentru al doilea an consecutiv, MedLife va fi prezent la festival cu Clinica Mobilă, unde o echipă de personal medical specializat va efectua evaluări de medicină generală*. Unitatea este concepută pentru a se deplasa în teritoriu cu scopul de a oferi asistență medicală și este dotată cu două cabinete de consultații multidisciplinare, un laborator medical mobil, compartiment de imagistică medicală, un punct de recoltare.

În plus, MedLife a pregătit pentru acest eveniment o mulțime de activități care vor menține la cele mai înalte cote vibe-ul de festival. Spre exemplu, participanții vor putea descoperi ce tip de Homo Festivalis sunt, cu ajutorul unui quiz de personalitate special creat pentru iubitorii de festival. De asemenea, MedLife va aduce o instalație new media, care folosește tehnologia pentru a crea un spectacol de culori și lumini, pe ritmul bătăilor inimilor celor care vor fi curioși să o încerce.

Totodată, în zona de lounge, festivalierii vor avea parte de momente de relaxare și energizare, în timp ce își încarcă bateriile de la telefon. Cornerul zEnergy by MedLife va fi amplasat în apropierea Castelului Bánffy.

„MedLife face parte și anul acesta din povestea Electric Castle și ne-am propus ca pe parcursul celor 5 zile să fim partenerul de festival al iubitorilor de muzică și distracție. Atunci când te simți bine, te poți bucura din plin de fiecare experiență, de acea, cu ajutorul echipei medicale de la Clinica Mobilă, ne vom îngriji de starea de sănătate a celor prezenți. Dar, pe lângă asta, pregătim mai multe surprize și activități, care vor asigura tratamentul complet pentru o ediție memorabilă”, spune Mirela Dogaru, Director Comercial MedLife Group.

„O ediție Electric Castle înseamnă zile trăite intens, într-un ritm neobișnuit. MedLife este alături de public și echipă pentru a ne ajuta să ne bucurăm de această experiență, prioritizând starea noastră de bine”, spune Doru Rusănescu, Head of Sponsorship & Consumer Experience.

MedLife a participat în calitate de partener medical și la ediția EC_Special din 2021, când a oferit teste antigen gratuite, cu valabilitate de 24 de ore, pentru a facilita accesul la o ediție specială a festivalului, în condiții de siguranță. Astfel, aproape 10.000 de persoane s-au testat în Clinica Mobilă MedLife, precum și în cadrul Hyperclinicii și a centrelor de recoltare MedLife din Cluj-Napoca, și s-au putut bucura de experiențele pregătite la festival.

*În cazul situațiilor de urgență medicală ce ar putea apărea pe parcursul festivalului Electric Castle 2022, acestea vor fi preluate de către serviciul de ambulanță asigurat de către organizatori.