Compania de teatru "Passe-Partout Dan Puric" prezinta spectacolul "Doi dintre noi" joi, 20 martie, de la ora 19.30 la sala Rapsodia (Lipscani 53) a Centrului International de Arta. Protagonistii acestui spectacol de miscare, muzica si imagine sunt tinerii actori Ana Pepine si Paul Cimpoieru.

Potrivit comunicatului, spectacolul "Doi dintre noi", prezentat in limbajul teatral universal promovat in Romania de trupa "Passe-Partout Dan Puric", prilejuieste desfasurarea unei sensibile demonstratii de miscare, sunet si imagine, in care gestul strict uman se imbina cu sensurile iubirii si cu istoria artelor si a muzicii pe un parcurs milenar, de la Vivaldi si Pieroo della Francesca pana la ritmurile cele mai noi.

Un „love story" clasic, senzual, expresiv desfasurat pe durata parcursa de cand s-a descoperit dragostea si pana azi.

„Ana Pepine si Paul Cimpoieru au preluat mentalitatea mea si au reusit cu «Doi dintre noi» sa ma surprinda si pe mine. Prin imbinarea perfecta a teatrului-dans si a pantomimei, printr-un limbaj international, ei au indus spectatorului o stare de vis, ce nu poate fi definita, comparata sau catalogata. Acest efect il are teatrul fara vorbe, este ca o taina, fara de nume, pe care o descoperi si vrei sa o pastrezi“, a declarat Dan Puric.

Coregrafia spectacolului este semnata de Lelia Marcu.

Compania Passe Partout DP a fost infiintata de catre Dan Puric in anul 1999. Membrii companiei sunt actori amatori si profesionisti de toate varstele, dar cu precadere tineri de pana in 35 de ani.

In prezent Compania Passe-Partout DP sustine spectacole la Sala Rapsodia (Strada Lipscani nr. 53) - "Costumele", "Made in Romania", "Rencontres" dar si la Teatrul National - "Don Quijote". Aflata in centrul istoric supus acum renovarii, sala Rapsodia va beneficia curand de o modernizare si va apartine definitiv Companiei de Teatru "Passe Partout D.P."