Vă invităm la un spectacol de bon ton și un pahar de vin, într-o locație deosebită pe calea Victoriei. După obiceiul actual occidental, vă așteptăm cu o jumătate de ora înainte de spectacol la o băutură din partea casei și o conversație. Ne face și mai mare plăcere, ca pe 8 aprilie, începând cu 19.30, să vă bucurati de unul dintre cele mai inedite spectacole de comedie și muzică din București "Variațiuni la invențiuni - opus 2" cu actorii Teatrul Național - Petre Ancuța și Emilian Mârnea.

Se redeschid serile de Teatru pe VictorieiFoto: Victoriei Ballroom

"Vom asista la un spectacol de teatru, la un concert, la o bijuterie artistică." Un concert de pian la două mâini, de la Ludwig van Beethoven la contemporan, o pleiadă de instrumente muzicale așezate pe un conflict comic, dinamic și chiar step, ceea ce va anima publicul de toate vârstele, atât publicul adult, cât și de inspirație pentru adolescenți și amuzament pentru copii.

"Rețeta e sigură, dar bine folosită și inventiv exploatată de cei doi - Petre Ancuța și Emilian Mârnea. Gag după gag, instrument după instrument, spectacolul lor e o variațiune la posibilitățile de exprimare ale unei ființe. In lipsa cuvintelor, intențiile, sentimentele și emoțiile se transmit prin sunete, atitudini și reacții. Cei doi se întrec în meșteșugul de a cânta la pian din toate unghiurile, în timp ce se luptă cu spadele sau încearcă să-și sustragă unul altuia o bancnotă. Actoria devine clovnerie bine facută și pasionant jucată. O mică pastilă de fericire și muzică bună!"

Cost bilet: 50 de lei.

Rezervări pe librostudio8@gmail.com

Biletele se pot achiziționa și de la locație in limita locurilor disponibile

Trailer:https://www.youtube.com/watch?v=u-mLYz3jj1E&t=10s&ab_channel=EmilianMarnea

Detalii: Facebook