Will Smith l-a pălmuit pe Chris Rock pe scena Oscar 2022, după ce acesta din urmă a făcut o glumă despre Jada Pinkett, referitoare la faptul că aceasta este tunsă la zero.

Will Smith si sotia saFoto: Profimedia

„Nu mai pronunţa numele soţiei mele cu gura ta nenorocită", i-a strigat Will Smith lui Chris Rock, după ce a urcat pe scenă şi l-a pălmuit pe actorul care prezenta Oscarul.

Ieșirea lui Will Smith are legătură cel mai probabil cu faptul că soția sa, Jada Pinkett, suferă de o boală autoimună rară în urma căreia și-a pierdut aproape tot părul.

„Multă lume m-a întrebat de ce port în ultima vreme turban. Este ceva despre care voiam demult să vorbesc, dar este un subiect dificil pe care trebuia până la urmă să-l abordez", a mărturisit în urmă cu câțiva ani Jada Pinkett.

Soţia lui Will Smith a dezvăluit pe Facebook, că recurge la turbane pentru a-şi disimula chelia galopantă.

„M-am confruntat cu probleme de cădere a părului. A fost groaznic când a început. Într-o zi, la duş, m-am trezit că aveam în mână şuviţe întregi de păr. A fost unul dintre acele momente ale vieţii mele în care m-am cutremurat de panică”, a povestit ea vizibil afectată.

„Medicii nu ştiu ce se întâmplă cu mine”, a continuat ea.

„Chiar şi cu teama pe care o simt în continuare am învăţat să privesc această boală din punct de vedere spiritual şi să mă inspir din exemplul de tărie şi voinţă al oamenilor care se confruntă cu lucruri cu adevărat cutremurătoare, precum cei care suferă de cancer sau au un copil bolnav. Îi văd cât de curajoşi sunt, iar exemplul lor îmi dă tăria să merg mai departe”, încheie Jada Pinkett.

Will Smith și Jada Pinket, o relație tumultoasă

Anul trecut Will Smith a dezvăluit într-un nou interviu că el și soția sa, Jada Pinkett Smith, au decis la un moment dat în timpul căsătoriei lor să nu practice monogamia, relatează Insider.

„Jada nu a crezut niciodată într-o căsătorie convențională...Ea a avut membri ai familiei sale care au avut relații neconvenționale”, a relatat Smith, în vârstă de 53 de ani, în cadrul unui interviu acordat pentru revista GO.

„Așa că ea a crescut într-un mod care a fost foarte diferit de cel în care am crescut eu. Am avut discuții interminabile despre ce înseamnă o relație perfectă. Care este modul perfect de a interacționa ca și cuplu?”, a povestit actorul american.

„Și pentru o parte însemnată a relației noastre am ales monogamia, fără a crede însă că monogamia este singura variantă de relație perfectă”, a continuat acesta.

Will Smith și Pinkett Smith s-au căsătorit în decembrie 1997 și au doi copii împreună: un băiat, Jaden Smith, și o fiică, Willow Smith, născuți în 1998, respectiv 2000.

Aceștia au povestit de mai multe ori de-a lungul căsniciei modul în care relația lor a evoluat și că nu se mai referă la ei înșiși ca fiind căsătoriți.

Will Smith și soția sa au vorbit de asemenea despre relația avută de Pinkett Smith cu cântărețul R&B August Alsina.

Într-un episod din iulie 2020 al „Red Table Talk”, talk show-ul realizat de Pinkett Smith la care a participat și Will Smith, aceasta a afirmat că ea și soțul său „au ajuns cu adevărat într-un nou loc al iubirii necondiționate”.