În mai puțin de o lună vom celebra sărbătoarea Paștelui, motiv pentru care toată lumea se pregătește de curățenia de primăvară. Merită să te asiguri că locuința ta este suficient de curată și confortabilă si că te bucuri de timpul petrecut în interior alaturi de cei dragi. Iată câteva sfaturi care îți vor face mai ușoară curățenia de primăvară și care îți vor asigura strălucirea locuinței tale.

Nu-ți face griji că nu ai timp, serviciul „cumpărăm cărți” este disponibil și la domiciliu sau în weekend Foto: Unsplash.com
  • Aspiră mobila, inclusiv partea inferioară - Pentru a curăța cât mai bine mobilierul, aspiră-l inclusiv în partea inferioară. Înclină scaunele, scoate șezutul canapelei și aspiră în totalitate.
  • Pregătește cuptorul pentru preparate delicioase. Care este mâncarea ta preferată din sezonul de primăvară? Ce preparate ai de gând să pregatesti pentru masa de Paște? Sărbătorile pascale includ o mulțime de feluri de mâncare coapte, prăjite dar și prăjituri. Iar asta înseamnă că vei folosi cuptorul mai mult decât în restul anului. Dacă te regăsești, asigură-te că vei curăța și cuptorul temeinic.
  • Aranjează camera oaspeților - Dacă ai de gând să inviți rude și prieteni la tine pentru vacanța de Paște, ar fi înțelept să lași putin spațiu gol si într-un sifonier.
  • Pune dezordinea în ordine - Este un moment bun pentru a-ți sorta produsele din cămara și a arunca alimentele care stau acolo de ceva vreme. Apoi, treci la dulapul cu haine și reorganizează-l. Odată ce ți-ai pus toată casa în ordine, te vei putea bucura cu adevărat de timpul petrecut în casă, alături de cei dragi.

Nu în ultimul rând, este timpul să renunți la toate cărțile prăfuite și astfel să câștigi spațiu în casă, dar și bani cu care poți oferi cadouri celor dragi. Pentru acest lucru poti apela la un anticariat care cumpără cărți.

Cu un serviciu de tip „cumpărăm cărți” faci ordine în bibliotecă și câștigi un venit extra

Curățenia de primăvară este momentul ideal pentru a scăpa de cărțile nedorite, dar și o ocazie să câștigi un venit în plus, util pentru pregătirea sărbătorilor de Paște. Tot ce trebuie să faci este să cauți pe Google cumpărăm cărți și îi vei găsi pe experții de la anticariatul CumparCarti.ro. Aceștia cumpără volume noi și vechi, din orice domeniu, și se pot deplasa la domiciliu inclusiv sâmbăta sau duminica pentru a prelua cărțile de care nu mai ai nevoie.

Nu-ți face griji că nu ai timp, serviciul „cumpărăm cărți” este disponibil și la domiciliu sau în weekend

Mai ales înainte de o sărbătoare mare, toată lumea este extrem de ocupată și cu greu poate găsi timp pentru alte activități. Tocmai de aceea, anticarii de la CumparCarti.ro se pot deplasa la domiciliu tău pentru a ridica volumele pe care dorești să le vinzi. Totul se desfășoară într-un mod foarte eficient - cu un simplu telefon la 0724.329.818, stabilești o zi și un interval orar în care ești disponibil și programezi o vizită la domiciliu. Anticarii au o experiență vastă în evaluarea și cărților, așa că îți vor oferi, pe loc, cel mai bun preț pentru volumele vândute.

Mai mult, te poți bucura că vei oferi cărților vândute o a doua șansă să ajungă în mâinile pasionaților de lectură care le vor aprecia la adevărata lor valoare.

Anticariatul cumpara carti vechi dar si volume mai noi, tiparite după anul 2000. Mai mult, nu contează dacă acestea sunt opere literare, dicționare, manuale, enciclopedii, cărți tehnice sau volume din colecțiile unor ziare autohtone.

Așadar, dacă și tu îți dorești să faci o curățenie de primăvară temeinică și să vinzi cărțile care îți ocupă loc inutil în casă, nu ezita să apelezi la anticariatul CumparCarti.ro.