Teatrul Improbabil va difuza primul spectacol sonor. În distribuție Coca Bloos, Ștefan Iancu și Bogdan Tulbure. Teatrul Improbabil este un teatru sonor independent care își propune să ofere publicului o alternativă. În prima sa micro-stagiune care poartă tematica „depășirea limitelor” va avea loc și premiera spectacolului „Minunea Minunilor”.

afis minunea minunilorFoto: Hotnews

Premiera va avea loc duminică, 20 decembrie și va fi difuzată pe canalul Youtube al Teatrului Improbabil începând cu ora 20:00 și va fi valabilă 24 de ore. Minunea Minunilor este rezultatul colaborării dintre artiști tineri, dar și din nume mari ale scenei românești. Aceștia și-au găsit un spațiu în care să se exprime deși contextul nu era favorabil. Regia spectacolului Minunea minunilor este semnată de Andreea Lucaci, proaspăt absolventă a secției de regie a Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „I. L. Caragiale”, iar dramaturgia îi aparține lui Alexandru Ivănoiu, student în anul II la Masterul de Scriere Dramatică, U.N.A.T.C. „I.L. Caragiale”.

Universul sonor este creat de Alexandru Milieș masterand în cadrul facultății de film, secția New Media Design a aceleiași universități. „O bunică încearcă să-și convingă nepotul să se întoarcă acasă. Acesta luptă cu greu să se afirme în Italia de doi ani. Fratele său refuză să-i mai vorbească de când a plecat. Povestea urmărește convorbirile telefonice dintre cei trei pe parcursul unui an complicat pentru întreaga lume.”

Din distribuția spectacolului fac parte Coca Bloos, cunoscută pentru rolurile din teatru, precum cel din spectacolul „Danaidele” (r. Silviu Purcărete), și din filme ca „După amiaza unui torționar” (r. Lucian Pintilie) și „Patul Conjugal” (r. Mircea Daneliuc), Ștefan Iancu cunoscut pentru serialul „Vlad” (r. Jesus del Cerro) și „Un Pas în Urma Serfimilor” (r. Daniel Sandu) și Bogdan Tulbure un tânăr actor emergent al generației sale. „Care e de fapt distanța dintre mine și tine? Ce înseamnă azi să fim aproape unii de ceilalți? Minunea minunilor e despre iubire, în cea mai necondiționată formă a ei. E despre iertare, acceptare și puterea de a merge înainte. E despre cea mai frumoasă expresie a celor mai "banale" emoții.”, spune Andreea Lucaci, regizoarea spectacolului. Mai multe detalii despre spectacolele și echipa Teatrului Improbabil găsiți pe paginile de Facebook și de Instagram.