Sicriul cu trupul neînsufleţit al actorului Vladimir Găitan va fi depus joi la Biserica Sfântul Gheorghe Nou din Capitală, iar înmormântarea va avea loc sâmbătă, la Cimitirul Bellu.

Vladimir GaitanFoto: AGERPRES

"Tata s-a stins din viață acasă, alături de familie, așa cum a fost și ultima sa dorință. Mulțumim celor ce ne sunt și ne-au fost alături cu gânduri bune și avem rugămintea să înțelegeți durerea adâncă ce ne copleșește în aceste clipe. Le suntem extrem de recunoscători medicilor, asistenților și farmaciștilor care l-au îngrijit și au fost alături în cele mai grele clipe”, a transmis fiica actorului, potrivit Mediafax.

Sicriul cu trupul neînsufleţit al actorului va fi depus la Biserica Sfântul Gheorghe Nou, km 0, începând de joi, ora 13.00.

Slujba de înmormântare va avea loc sâmbătă, ora 12.00, la Biserica Sfântul Gheorghe Nou, iar înmormântarea va avea loc la Cimitirul Bellu, de la ora 14.00, pe Aleea Artiștilor.

"Ne dorim ca atât presa cât și cei ce vor să își ia rămas bun de la tata să dea dovadă de înțelegere, discreție și să respecte măsurile ce se impun în contextul actual. Transmitem tuturor multă sănătate în aceste vremuri de grea încercare! Dumnezeu să îl odihnească în pace!”, adaugă fiica actorului.

Cunoscutul actor Vladimir Găitan a decedat marți ca urmare a unei lungi suferințe provocate de un cancer limfatic. Actorul, în vârstă de 73 de ani, a jucat în peste 100 de filme și piese de teatru.