V-ati dorit vreodata ceva atit de mult, incat sa faceti orice ca sa aveti acel lucru? Florin Fieroiu va spune o poveste personala, despre cum era cind era el mic, ce vroia el cind era mic, despre cum a ajuns sa fie ce e astazi. Spectacolul "nimic.precis" are loc vineri, la ora 19.00, in Sala Ronda a Teatrului National Bucuresti.

„O piesa despre o intimplare petrecuta acum 28 de ani. Am incercat sa o inteleg si sa o explic. Am incercat, dar am ajuns numai la raspunsuri nesatisfacatoare, gen: revista Cutezatorii, comunismul, familia, religia (toate au un rost pe lume), asa ca am renuntat. Mai onest si reprezentativ mi s-a parut „sa fac coregrafia” acestei intimplari. Ce-a iesit e greu de descifrat, mai ales din cauza confuziei si a intunericului. Adica nu a iesit nimic concret, performant… sau a iesit un nimic foarte precis. nimic.precis”, a spus Florin Fieroiu, coregraful spectacolului.

Muzica pe care interpreta Carmen Cotofana danseaza este semnata de cunoscutul Vlaicu Golcea. Lucrarea a mai fost prezentata la Festivalul SESC “Forum Mondial Cultural” Sao Paolo, in Brazilia, Festivalul Balkan Dance Platform, Bucuresti si la Centrul Cultural “George Apostu” din Bacau.

Florin Fieroiu a studiat la Liceul de Coregrafie Floria Capsali din Bucuresti si UNATC – sectia Coregrafie. A participat la ateliere sustinute de coregrafi renumiti precum Mirian Raducanu, Dominique Bagouet, Joseph Nadj, Mathilde Monnier, Christine Bastin, Christian Trouillas. A lucrat la coregrafia pentru DaDaDans, DanSolitude, A waiting for…, Human Installation, For All My Friends, Love zig-zag.