Muzeul Național de Artă al României va găzdui în perioada următoare o serie de evenimente culturale, în cadrul programului "Seri fantastice" desfășurat în parteneriat cu Teatrul "Nottara" și cu Teatrul Național de Operetă și Musical "Ion Dacian". În cadrul parteneriatului, instituțiile organizatoare de spectacole vor susține în perioada 24 iulie - 1 august câte două reprezentații în Curtea de Onoare a MNAR.

Seri Fantastice MNARFoto: Afis

De asemenea, spectatorii vor avea ocazia să viziteze și Galeria Națională, în timpul programului pentru public al MNAR, intrarea fiind inclusă în prețul biletelor.

La fiecare dintre cele patru spectacole s-au pus în vânzare câte 100 de bilete. Locurile pe scaune vor fi alocate în ordinea sosirii spectatorilor.

PROGRAM „SERI FANTASTICE”

Vineri, 24 iulie 2020, ora 20:00

„Oglinda neagră” – spectacol-concert după schițele lui I.L. Caragiale

Teatrul „Nottara” în Curtea de Onoare MNAR

Sâmbătă, 25 iulie 2020, ora 19:30

„Seară de operetă românească la Palat”

Teatrul Național de Operetă și Musical „Ion Dacian” în Curtea de Onoare MNAR

Joi, 30 iulie 2020, ora 20:00

„Praf de stele” de Norm Foster

Teatrul „Nottara” în Curtea de Onoare MNAR

Sâmbătă, 1 august 2020, ora 19:30

„Opereta, de la Viena la Budapesta”

Teatrul Național de Operetă și Musical „Ion Dacian” în Curtea de Onoare MNAR

Toate evenimentele se vor desfășura cu respectarea deplină a măsurilor de siguranță impuse de autorități pentru prevenirea infectărilor cu noul coronavirus COVID-19. Prin urmare, scaunele vor fi poziționate la distanță de cel puțin 2 m între ele, purtarea măștii de către spectatori va fi obligatorie pe toată durata reprezentației, iar pentru evitarea aglomerației, accesul se va face începând cu o oră înaintea fiecărei reprezentații.

Pentru spectacolele susținute de Teatrul Național de Operetă „Ion Dacian”, biletele se pot cumpăra online de pe platformele www.startickets.ro și www.ticketstore.ro, iar pentru reprezentațiile Teatrului „Nottara”, biletele se găsesc online pe www.new.nottara.ro sau la agenția de bilete din bd. Magheru nr. 20.

În prețul biletului este inclusă și vizitarea Galeriei Naționale a MNAR, începând de la data reprezentației până la 30 august 2020 inclusiv, în timpul programului pentru public al muzeului: de miercuri până duminică, orele 11:00-17:00.