De Noaptea Albă a Galeriilor 2019, Imbold prezintă vernisajul expoziției personale Pisica Pătrată + (PLUS). Sunteti asteptati vineri, 11 octombrie, între orele 19:00-01:00, pentru a explora universul Pisicii Pătrate prin intermediul mai multor zone poate mai puțin expuse.

Pisica Patrata NAG imboldFoto: Afis expozitie

Pe lângă muralele și intervențiile din spațiul public aveti ocazia sa descoperiti câteva lucrări care întregesc cumva universul imagistic al artistului: câteva schițe pregătitoare, pânze și tablouri gândite în tihna atelierulului, bandă desenată și chiar zona de tridimensionalitate.

Muzică în grădină: UFE

Pisica Pătrată desenează live: 21:30-24:00

Alexandru Ciubotariu, de asemenea, Pisica Pătrată este unul dintre cei mai apreciați ilustratori și street-artiști din România, precum și fondatorul Muzeului Benzilor Desenate.

Lucrează constant, desenează pisici pătrate și acceptă tot felul de provocări. Lucrările sale de artă stradală semnalează locuri uitate și inspiră dialog.

Pisica Pătrată este o pisică polivalentă, omniprezentă în spațiul public local, care avertizează mulți subiecți marginalizați sau chiar evitați.

Descoperă expoziția Un-hidden Romania x Acuarela

Noaptea Albă a Galeriilor aduce împreună Acuarela și feeder.ro / Save or Cancel pentru a prezenta o nouă ediție a expoziției Un-hidden Romania.

Potrivit galeriei Imbold, expoziția cuprinde intervențiile artistice realizate în cadrul programului Un-hidden Romania, printre care macheta totemului și art toys de Pisica Pătrată, linogravuri și paste-ups semnate de Maria Bălan, un tablou de Livi Po, macheta lucrării murale “Un-hidden” de KSELEQOQYNQYSHY, alături de macheta instalație "SENS" de John Dot S. De asemenea, proiectul va fi ilustrat prin fotografii din timpul realizării instalațiilor și harta Un-hidden Romania.

Un-hidden Romania este un program de regenerare urbană conceput ca o serie de intervenții artistice în spațiul public care au ca scop umanizarea spațiului public și promovarea cunoașterii și explorării acestuia prin artă.

Pisica Pătrată

Maria Bălan

Livi Po

KSELEQOQYNQYSHY

John Dot S