Mini-festivalul urban Grădina cu Artiști se mută în weekendul 20 – 21 aprilie, în Parcul Grădina Icoanei din Bucuresti. In ciuda vremii capricioase, sunteti invitati să petreceti două zile printre artistii si mesterii populari si să participati cu mic, cu mare, la programul de activități.

Grădina cu Artiști 20-21 aprilieFoto: Poster

Organizatorii v-au pregătit spectacole de teatru cu trupa Sufletos, workshop-uri de percuție cu Jean Baptiste Manitou și Ana Maria Arlequin, ateliere de creație pentru toate gusturile și yoga pentru familii cu Nirvana Yoga, dar și târg mare cu meșteri pricepuți care aduc haine, accesorii felurite, decorațiuni, jucării, ce mai bună înghețată din oraș și multe alte lucrușoare de purtat, de gustat, de oferit în dar sau de luat acasă.

Artistii populari nu doar își expun comorile dar vor impartasi din secretele manufacturării așa că vă așteaptă multe ateliere pentru cei mici și mari: de plantat răsaduri de primăvară cu Valentina Ioniță, de muzică cu Claudia Bistriceanu, de pictură pe lemn cu Andreia Martinescu, de Diamond Dotz cu Buticul Lizzucăi, de pictură pe ceramică cu Ch’artist – Paint your own pottery Studio, de decoupage cu Dori’s Creations, de pictură pe brelocuri fistichii și puzzle-uri 3D cu Sarang Hanguk, de împâslit lână și de pictură pe sticlă și metal cu Zonta Club, de iepurași cu Spellbind Creations dar și de împletituri, pentru ținutele de primăvară.

Cei de la Green Dog și Hope vin să vă povestească despre căței și pisici de cunoscut, iubit și adoptat dar și cu obiecte de cumpărat pentru a susține cauzele lor.

Intrarea la toate evenimentele Grădinii cu Artiști este liberă.

Următoarele ediții programate sunt: 18 – 19 mai (Parcul Kiseleff), 25 – 26 mai (Grădina Icoanei), 15 – 16 iunie (Parcul Kiseleff) și 22 – 23 iunie (Grădina Icoanei).

Programul complet al Grădinii de primăvară îl găsiți pe pagina de Facebook Grădina cu Artiști (https://www.facebook.com/GradinaCuArtisti/) și pe site-ul http://gradinacuartisti.ro/.