Elite Art Gallery găzduieşte în perioada 25 aprilie - 11 mai 2019, expoziţia cu titlul „Între vremuri”. Evenimentul reuneşte lucrările artiștilor Lucia Lobonț și Dan Armand Stancu. Iubitorii de arta sunt asteptati la deschiderea oficială a expoziției care se va ține pe data de 25 aprilie, ora 18.30. Conceptul expozitional „Între vremuri” reprezintă o împletire armonioasă dintre ceramică și grafică.

Expozitia 'Intre vremuri'Foto: Elite Art Gallery

Expoziția aduce pe simeze lucrări a căror mesaje reflectă parcursul sinuos al amintirilor de familie spre contemporaneitate și prezentul imediat supus provocărilor de sorginte socială.

Unicitatea evenimentului este dată de discursul plastic tradus în cheie proprie de doi artiști din două generații diferite ce tratează timpul ca instrument de analiză, sursă de inspirație și motiv de meditație.

„Conceptul expozițional este întemeiat pe un vizual ce oscilează între trecut și prezent. Firul tematic al lucrărilor adoptă căi de abordare ce descos istoria recentă prin prisma nucleului intim al familiei și totodată prin amprenta unui prezent tumultuos. La limita dintre alb și negru sau dintre lumină și întuneric lucrările sintetizează două perspective diferite de interpretare a văzutului”. Ana Neagoe, Curator Elite Art Gallery

Lucia Lobonț s-a născut pe 26 august 1972 în Cluj-Napoca. A studiat până în 1991 la Liceul de Artă Plastică din Cluj Napoca și în 1997 a absolvit Academia de Arte Vizuale “Ioan Andreescu” Cluj-Napoca, Facultatea de Arte Decorative, Secția Ceramică. A continuat până în 1998 cu studii postuniversitare de Istoria Artei CEP - Art Contemporain et Institutions § Art Contemporain Metodologie d'analyse d'oeuvre și în 1998 a obținut un Masterat în Arte Vizuale. Din 1999 este membru stagiar U.A.P. Cluj. În 2000 a fondat grupul "PLUS MINUS UNU". A participat în numeroase expoziții personale și colective, atât în țară cât și în străinătate. În afara țării a expus în Franța, Germania, Vietnam, China, Marea Britanie, Germania, Portugalia, Ungaria, Italia. Pe lângă activitatea artistică independentă a lucrat și ca designer, colaborând cu firme românești și internaționale.

Dan Armand Stancu s-a născut pe 2 aprilie 1994 în București. Absolvent al Universității Naționale de Arte din București, secția Grafică, artistul se remarcă prin participarea activă în cadrul a numeroase expoziții de grup, proiecte culturale și concursuri de specialitate pe plan național și internațional. În anul 2015 artistul a beneficiat de o bursă Erasmus în Norvegia, Oslo, unde a studiat Artă și Design. Tot în cadrul unui program Erasmus în Malta, din anul 2016, artistul studiază Design Grafic. Un an mai târziu se alătură unui program de rezidență în Künstlerhaus, Salzburg. În acest moment Dan Armand Stancu este masterand în cadrul Universității de Artă din Utrecht, Olanda, secției Arte Vizuale și Design.

Expoziția va fi deschisă publicului în intervalul 25 aprilie –11 mai 2019, la Elite Art Gallery din Piaţa Naţiunilor Unite, Nr. 3-5, Bl. B2, Parter, Sector 4, Bucureşti.