Corul Național de Cameră "Madrigal – Marin Constantin”, dirijat de Anna Ungureanu, va susține tradiționalul Concert extraordinar de Paște pe scena Ateneului Român din București, în zilele de 20 aprilie si 21 aprilie 2019, ora 18.00.

​​Corul Madrigal, concert de PasteFoto: Afis concert

Și anul acesta, concertul se va bucura de o scenografie specială, de un program de sală atent pregătit, precum și de prezența copiilor din corurile Programului Național Cantus Mundi.

Evenimentul programat initial doar pentru duminica 21 aprilie a fost suplimentat cu inca un concert in data de 20 aprilie. Asadar, sunteti invitati sambata 20 aprilie, incepand cu ora 16.00, la o experiență artistică impresionantă: pentru prima oară, Parcul Ateneului Român se va transforma în #GradinaGhetsimani, iconicul spațiu cu măslini unde Iisus s-a retras să se roage, împreună cu ucenicii Săi, după Cina cea de taină. În intervalul orar 16:00 – 18:00 vă veți putea bucura de un spectacol asigurat de ansamblurile corale din Programul Național Cantus Mundi și de o expoziție de fotografie semnată de Gabriel Crișan, care vă va duce pașii pe Drumul Crucii. Totul se va întâmpla într-o ambianță simbolică creată prin prezența măslinilor, ajungând astfel să intrați într-un periplu muzical unic în România, informeaza pagina oficiala de facebook a Corului Madrigal.

De la ora 18:00, posesorii de bilete vor putea să prelungească experiența artistică în sala Ateneului, alături de celebrul Cor Madrigal, unul dintre cele mai apreciate ansambluri corale din lume.

Veți avea oportunitatea de a asculta atât piese cu specific pascal, cât și creații care au făcut istorie în repertoriul cântului coral. Marcând excelența în muzică, fiecare lucrare în parte se dorește a transmite vibrații profunde, menite să bucure sufletul spectatorilor și ascultătorilor.

Biletele costă între 50 și 200 de lei și se găsesc pe bilete.ro.