Al patrulea eveniment din seria „I Love Classics”, lansată de Fundația Calea Victoriei și dedicată marilor compozitori de muzică clasică și de operă, este organizat marți, 13 mai, la Sala Mare a Teatrului Național București, de la ora 19:00, și este dedicat lui Giacomo Puccini.

Diana Tugui si Florin GuzgaFoto: Fundatia Calea Victoriei

„Nessun dorma” din opera Turandot, „Quando m'en vo” din opera Boema sau „Vissi d'arte” din opera Tosca sunt doar câteva dintre cele mai frumoase arii de Puccini care figurează pe agenda Concertului de Gală „I Love Puccini”.

Soprana Diana Țugui și tenorul Florin Guzgă, – două dintre cele mai apreciate voci de operă ale României, împreună cu Symphactory Orchestra, condusă de dirijorul Tiberiu Soare, vor da culoare și contur unor personaje celebre precum Musetta, Floria Tosca, Cio Cio San, Rodolfo, prințul Calaf sau locotenentul Pinkerton.

Participanții pot beneficia, în contul biletului la concertul „I Love PUCCINI”, de un voucher de 50 de lei pentru oricare dintre cursurile teoretice susținute la sediul Fundației Calea Victoriei în perioada 1 aprilie – 30 august 2019.

Primele trei ediții ale seriei „I Love Classics” au fost dedicate compozitorilor W. A. Mozart, G. Verdi și P. I. Ceaikovski.

Biletele la Concertul de Gală „I love PUCCINI” pot fi cumpărate prin reţeaua Eventim: magazinele Vodafone, Orange, Germanos, Carrefour, librăriile Cărtureşti şi Humanitas sau online și de pe site-ul Entertix.

Categorii de bilete: Categoria I – 150 ron, Categoria II – 125 ron, Categoria III – 95 ron.