În aprilie, mini-festivalul urban Grădina cu Artiști revine cu o editie cu o două ori mai mare și mai creativa. Potrivit organizatorilor, suntem invitati să dăm jos din straturile și din moleșeala iernii și să ieșim în aer liber să ne luăm doza de verde, soare și aer curat, la primele ediții ale sezonului in Grădina de Primăvară din Parcul Kiseleff (13 - 14 aprilie) și Grădina de Primăvară din Grădina Icoanei (20 - 21 aprilie).

Grădina cu ArtiștiFoto: Poster

De opt ani la Grădina cu Artiști organizatorii au adus artizanii în stradă, parc sau mall așa că și acum pregătesc târg mare cu designeri pricepuți care ne aduc haine, accesorii felurite, decorațiuni, jucării, turtă dulce delicioasă, cea mai bună înghețată din oraș și multe alte lucrușoare de purtat, de gustat, de oferit în dar sau de luat acasă.

Artizanii nu vin doar să își expună comorile dar și să ne arate și să ne învețe secretele manufacturării, așa că multe ateliere îi vor ține ocupați atât pe cei mari cât și pe cei mici.

După-amiezele suntem invitati în zona de lounge și de relaxare de la firul ierbii, unde încurajăm boardgames și lectura și zilnic vom avea momente de entertainment, de la teatru cu copii la workshopuri de drumming.

Intrarea la toate evenimentele Grădinii cu Artiști este liberă.