Muzeul Municipiului București a pregătit pentru sfârșitul acestei săptămâni trei evenimente culturale deosebite pe care le oferă publicului în premieră, la Palatul Suțu și Casa Filipescu-Cesianu.

Revolutie si reforma - premieraFoto: Afis

Vineri, 29 martie 2019, ora 19.00, la Palatul Suțu (Bdul Ion C. Brătianu, nr. 2), concertul „Dialogue for Lovers. Shakespeare” reunește interprete îndrăgite precum Maria Chifu – fagot, Olga Podobinschi – pian

și Mihaela Pletea – soprană. Li se alătură invitații speciali – Mihai Nițu, actor și Radu Vâlcu, chitarist.

Sâmbătă, 30 martie, ora 18:00, spectacolul „Pasiune și iubire” poate fi văzut, de asemenea, la Palatul Suțu și îi are ca protagoniști pe soprana Arlinda Morava și actorul Marius Bodochi, acompaniați de Bucharest

Ladies Cvintet. Va fi un duel muzical și liric, un show al personalităților, arii celebre sau melodii cunoscute din repertoriul internațional împletindu-se cu replici uneori glumețe, alteori (auto)ironice sau pline de pasiune, dar și un duet de sentimente și emoții pus în scenă de o sensibilă soprană și un actor care se depășește pe sine cu fiecare rol interpretat.

Duminică, 31 martie 2019, ora 19.00, Casa Filipescu-Cesianu (Calea Victoriei, nr. 151) va găzdui premiera spectacolului de teatru „Revoluție și artificii”. Este prilejul unei noi întâlniri cu nume importante ale scenei românești. Actorii Irina Movilă și Marius Bodochi dețin rolurile principale. Li se alătură magicianul Marius Drăguș – MAGITOT. Travesti-ul, Umorul și Magia sunt ingredientele acestui nou spectacol savuros ce face închinăciune marelui Caragiale (piesa fiind o adaptare după „Conu Leonida față cu reacțiunea”) și încearcă să vă aducă aproape destinele a doi bătrânei atinși de morbul senzaționalului.

Cele trei inedite spectacole fac parte din strategia MMB prin care se dorește diversificarea ofertei în colaborare directă cu membrii comunității locale, prin oferirea de alternative culturale pentru petrecerea timpului liber, care să se adreseze unor categorii noi de public, se arata in comunicatul Muzeului Municipiului București.