Solista Koszika şi chitaristul Szasz Csaba vor concerta, vineri, de la ora 19,00, la Muzeul Naţional al Literaturii Române, în cadrul stagiunii de jazz şi literatură "Eufonii la MNLR", la un eveniment prin care se vor marca 165 de ani de la naşterea scriitorului Alexandru Macedonski, anunță Agerpres.

chitaraFoto: Flickr

Din opera lui Alexandru Macedonski va citi una dintre stră-strănepoatele sale, Irina Macedonski, a anunţat Uniunea de Creaţie Interpretativă a Muzicienilor din România (UCIMR).

Cu acest prilej, publicul este invitat să viziteze Muzeul Naţional al Literaturii Române pentru a descoperi numeroase obiecte şi documente inedite care i-au aparţinut lui Macedonski.

Intrarea va fi liberă, în limita locurilor disponibile, rezervări putând fi făcute la adresa rezervari.ucimr@gmail.com.

Stagiunea "Eufonii la MNLR" este un proiect al UCIMR iniţiat cu scopul de a promova creativitatea autorilor români de jazz şi literatură, desfăşurându-se în perioada februarie - aprilie în spaţiul emblematic al Muzeului Naţional al Literaturii Române.

Evenimentul, finanţat de Primăria Sectorului 1 Bucureşti, prin Centrul Cultural Sectorul 1, în cadrul programului "Centenar pentru toţi - sesiunea 2017 - 2020", este organizat de Uniunea de Creaţie Interpretativă a Muzicienilor din România - UCIMR, prin programul "Oportunităţi la tine acasă", dedicat tinerilor muzicieni din România.