V-ați dori să călătoriți cu o ”mașină a timpului” și să colindați pe străzile Bucureștiului de altădată? De la o plimbare la Șosea, la cafenele și cofetăriile de pe Calea Victoriei, denumită pe vremuri Podul Mogoșoaiei, la „bătaia cu flori” de pe Șoseaua Kiseleff sau distracția de la Cabaretul Alhambra?

Sala Radio: Bucurestiul de odinioaraFoto: Afis concert

O incursiune muzicală prin lumea Bucureștilor de altădată, cu piese de café-concert, romanțe și tangouri, este ceea ce vă propune duminică, 10 martie (17.00), Orchestra de Muzică Populară Radio în concertul "Poveste din Bucureștiul de odinioară".

Spectatorii vor putea asculta șlagăre de altădată ale unor îndrăgiți compozitori, precum Ion Vasilescu - ”Vrei să ne-ntâlnim sâmbătă seară”, ”Habar n-ai tu”, ”Suflet candriu de papugiu”, ”Mi-am pus busuioc în păr”, Nicolae Kirculescu - ”Așa începe dragostea”, ”Violete pentru fete”, ”Coșarul” etc.

Farmecul vremurilor de odinioară va fi recreat la Sala Radio de actrița Miruna Ionescu și violonistul Valentin Albeșteanu. Alături de ei se vor afla: Ion Ghițulescu, Claudia Torop, violonistul Marin Alexandru, Constantin Lătărețu, Radu Lazăr, Daniel Trifu, Daniela Elena Radu, Alina Mavrodin și baritonul Marius Nine.

Evenimentul se va derula sub bagheta dirijorului ADRIAN GRIGORAȘ.

Biletele la concertele Orchestrelor şi Corurilor Radio sunt disponibile pe www.bilete.ro, în oficiile Poştei Române, în magazinele Inmedio semnalizate bilete.ro şi la Casa de bilete a Sălii Radio.