Atelier de gastronomie: Pulpo a la gallega

de Raul Costa     HotNews.ro
Joi, 28 februarie 2019, 19:02 Actualitate | Cultură


Pulpo a la gallega
Foto: Hotnews
In data de 6 martie, de la ora 18:30, la Restaurant ALIOLI (Str. Popa Tatu, nr. 4) timp de doua ore, Instituto Cervantes și Restaurantul Alioli, organizeaza un atelier de gastronomie pe parcursul căruia care vom afla cum se pregătește unul dintre cele mai gustoase feluri spaniole: Pulpo a la gallega, caracatiță în stil galician.

Din retele spaniole ale bunicii. Surprinde-i pe cei dragi la inceput de primavara!

Pe lângă demonstrația culinară, participanții la atelier vor putea degusta, alături de caracatița tocmai pregătită, un meniu care constă în tapas "Pimientos del Padrón", desert "Flan de café", un pahar de vin, o băutură non-alcoolică.

Pret: 95 RON
Număr maxim de locuri: 25
Data-limită de înscrieri: 4 martie, ora 12:00
Rezervari de loc prin email la cultbuc@cervantes.es si la tel. 021 210 27 37.
Înscrierea și plata pentru participarea la atelier se vor formaliza la Secretariatul de Cursuri al Instituto Cervantes sau prin transfer bancar, pe baza datelor din formularul de pre-înscriere care vă va fi pus la dispoziție după rezervarea prealabilă a locului prin email.







Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.


















347 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

ESRI

Top 10 articole cele mai ...



Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.

Aici puteti modifica setarile de Cookie

hosted by
powered by
developed by
mobile version