Marius Mihalache și al său proiect de suflet, extraordinarul concert Săftița, care se bucură de mare succes la Teatrul Național din București, înmulțindu-și de la o reprezentație la alta numărul fanilor, revine în scenă pentru încă o dată la sfârșitul acestui prim an la TNB, sâmbătă 29 decembrie, de la ora 20.00, pe scena Sălii Studio. Un nou prilej de sărbătoare, ca o punte magică între Crăciun și Revelion.

Concertul Saftita, 29 decembrie 2018Foto: TNB

Invitată specială în acest concert este Alexandra Ungureanu, apropiată de Naționalul bucureștean prin cel mai recent proiect al său: într-un inedit parteneriat cu actorul Marius Manole, tânăra solistă lansează în această perioadă melodia “Iarna mea”. Cunoscută de mulți ani pe piața muzicală, Alexandra Ungureanu a revenit la începutul acestui an cu un nou proiect care explorează îmbinarea între sound-ul electro-pop, instrumente tradiționale și folclor autentic. Înainte de “Iarna mea”, în această toamnă Alexandra Ungureanu lansa piesa “Vântule”, inspirată de trăirile sale personale, iar în primăvară a colaborat cu Marius Moga pe hitul “Bate, bate”.

S-ar zice că nici nu se putea găsi cineva mai potrivit pentru a deschide ușa Săftiței în calitate de invitat special, alături de Marius Mihalache - supranumit de un cronicar român” un Paganini al ţambalului”, Arabela Nicolau (voce), Marius Gagiu (flaut, caval), Lorin Mihalache (tobe).

Aveti ocazia ca in acest final de an sa mergeti la concertul Săftița (Balkanic Project by Marius Mihalache), un carusel de ritmuri și torent de talent, într-o seară care va ramane memorabila.

Bilete la Casa de bilete TNB (în foaierul Sălii Mari) și online, pe www.mystage.ro.